Idrettsforeningen Villmann Hønefoss

Idéen som bak det som skulle bli et av Norges mest opplevelsesrike arrangement, kom ikke fra vanlige OCR og hinderløp. Vårt ønske fra dag 1 var å konstruere et løp som gir deltakerne motivasjon, mestring og opplevelse. Villmann skal ikke favorisere de best trente, men være inkluderende og passe barn, unge og vokse i alle aldre og med forskjellig fysisk grunnlag.

 

Unike løp, med spesielt innhold

Idrettsforeningen har 3 planlagte hinderløp i Hønefoss i 2019
Ringerike er en utrolig god arena for hinderløp. Med flotte urbane miljøer, omgitt av elver, kupert terreng og fjell er Ringerike den ultimate lekeplassen for gjennomføring av Villmann. Alle våre 3 løp har unike aspekter. HillClimb 27. april er kanskje verdens eneste bakke-hinderløp, Villmann 15. juni er det perfekte løpet for hele familien, og Villmann NightRun 7. september er et av få spektakulære natt-hinderløp i Skandinavia.

Bli med på våre fellestreninger

IF Villmann Hønefoss tilbyr i samarbeid med Sporty24 tøffe gruppetimer, hver søndag kl 17:00 - 18:15 på Sporty24 Hønefoss.
Målet med timene er å skape trygghet, motivasjon og treningsgrunnlag til å delta på våre løp. Timene er gratis, og ingen medlemskap er nødvendig.

Meld deg på via vår kontaktskjema, eller ring oss på 91 11 49 19 for å booke din plass. Du er ikke garantert plass før du har motatt bekreftelse.

 

Administrasjon og styret

 

Idrettsforeningen Villmann Hønefoss sin administrasjon består av:

Morten Eriksen I Daglig leder  
morten@villmann.net I 911 14 919

Henriette Breien I Økonomi- og markedsansvarlig 
henriette@villmann.net I 917 36 866 

Hovedstyret i Idrettsforeningen Villmann Hønefoss etter stiftelsesmøte 10.juli 2017:

Morten Eriksen - styrets leder

Henriette Breien - nestleder

Håkon Meidel Andersen - styremedlem

Stian Aschim - styremedlem

Robert Christiansen - styremedlem

Kristoffer Brørby - styremedlem

Christopher Bakken Andersen - styremedlem