Villmann NightRun er Norges villeste natt-hinderløp!

Hensmoen, 3516 Hønefoss | Første pulje kl. 21:30
Prisøkning 31. JULI - kl. 23:59!


 • 5 km | 30 hinder 
  Distansen som passer alle! Om dette er din første løpetur i år, eller du er toppidrettsutøver, vil du få fullt utbytte på denne distansen. Løypa inneholder industribygg, skog og grustak. Hindrene varierer fra lett grad, til tekniske hinder. Alle hindre har alternativ oppgave.

 • 10 km | 60 hinder
  Distansen passer deg som er ute etter en hardere opplevelse og utfordring. 2 runder i NightRun løypa er ingen spøk. Deltakere på 10km vil også møte på utfordringer i løypa som ikke blir annonsert. 

  Pris: 699,-
 

Villmann NightRun Racemap 2018

 


 • Påmelding
  LAG og INDIVIDUELL påmelding. NightRun er den kuleste opplevelsen du kan gjøre med familie, venner eller kollegaer. Dere starter samtidig, og hjelper hverandre gjennom løypa og over hinder.

  HUSK: Om dere skal løpe som lag er det viktig at dere velger samme lag-navn, og samme startpulje. Er en pulje full, må dere kontakte vår kundeservice.

  Du/dere kan også velge "uten tidtaking" ved påmelding.


 • Løype og hinder
  NightRun-løypa er beskrevet som en av Norges villeste løyper, og inneholder både industribygg, skogsområder og grustak. Start og mål er på samme eventområdet.

  Det er viktig å presiere at Villmann skal passe for alle. Derfor har vi alternativ oppgave på samtlige hinder, om det skulle bli for høyt, vått eller gjørmete.

  VIKTIG:
  Alle deltakere pliker å løpe med hodelykt. Du kan bruke din egen hodelykt, eller kjøpe på eventområdet av vår samarbeidspartner, Valostore Norge. Vi har hodelykter i alle prisklasser.

  Hvorfor er ikke hodelykten inkludert?
  Hodelykten var inkludert på NightRun 2017, vi kan derfor ikke kreve at alle disse kjøper en ny hodelykt til NightRun 2018. 

 • Hodelykter av høy kvalitet til Villmann-pris
  Valostore Norge leverer hodelykter fra Lumonite

  Alle deltakere på Villmann NightRun får tilbud på 4 forskjellige hodelykter fra Lumonite. Rabattkode og info sendes ut på epost etter påmelding.