Villmann NightRun er Norges villeste natt-hinderløp!

Hensmoen, 3514 Hønefoss | Ta utfordringen!


 • 5 km | 40 hinder 
  Distansen som passer alle! Om dette er din første løpetur i år, eller du er toppidrettsutøver, vil du få fullt utbytte på denne distansen. Løypa inneholder industribygg, skog og grustak. Hindrene varierer fra lett grad, til tekniske hinder. Alle hindre har alternativ oppgave.

  Intropris: 599,-

  Alle deltakere MÅ løpe med fungerende hodelykt. Du kan bruke din egen hodelykt, eller benytte deg av flere meget gode tilbud fra vår samarbeidspartner, Valostore Norge. De har hodelykter i alle prisklasser, og tilbudet sendes ut på epost til deltakere jevnelig. 


 • 10 km |80 hinder
  Distansen passer deg som er ute etter en hardere opplevelse og utfordring. 2 runder i NightRun løypa er ingen spøk. Vårt team på kundeservice kan endre din distanse om du skulle ombestemme deg.

  Intropris: 599,-  Påmelding
  Begge distanser har aldersgrense 12 år.
  Meld deg på alene eller ta med opptil 80 deltakere på ditt lag!
  Dere kan ha full mix av 5 km, 10 km, med eller uten tidtaking på samme lag.

  Perfekt for vennegjengen, teambuilding, familien eller idrettslag.

  NightRun starter i puljer på 80 deltakere hvert 10. minutt.
  Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi dere slik at alle på laget starter samtidig.

 • Løype og hinder
  NightRun-løypa er beskrevet som en av Norges villeste løyper, og inneholder både industribygg, skogsområder og grustak. Start og mål er på samme eventområdet.

  Det er viktig å presiere at Villmann skal passe for alle. Derfor har vi alternativ oppgave på samtlige hinder, om det skulle bli for høyt, vått eller gjørmete.

  VIKTIG:
  Alle deltakere pliker å løpe med hodelykt. Du kan bruke din egen hodelykt, eller kjøpe på eventområdet av vår samarbeidspartner, Valostore Norge. Vi har hodelykter i alle prisklasser.

 • Camp Villmann
  På årets Villmann kan du og ditt team få egen camp-plass på eventområdet. Her kan dere ha med eget telt eller lavvo, og dere har tilgang på strøm, dusj og toalett hele helgen.

  Vi tilpasser opplegg for bedrifter, idrettslag og vennegjenger.
  Hva med konkurranser, aktivteter og testing av hinder & løype på fredag, etterfulgt av felles grill-middag? På lørdag skal over 2000 deltakere gjennom tidenes råeste Villmann-løype.

  Etter målgang på lørdag kan du rett inn på vårt ytterst spektakulært afterparty. Mer informasjon om afterparty kommer.

  Camp-området er i tett tilknytning til eventområdet, men sperret av for publikum og deltakere uten camp-pass.