Villmann 16. juni 2018 er det perfekte hinderløpet for hele familien, vennegjengen, nybegynnere og profesjonelle Villmenn!

Villmann gir deg en spektakulær utfordring, og med alternativer som passer både nybegynnerer og toppidrettsutøvere! Nå kan du finne frem din indre Villkvinne eller Villmann! Våre løp skal alle klare å gjennomføre, uansett om du aldri før har trent. Bli med, og bli en ninja i juni 2018!

Løp individuelt eller som lag, og få med deg familien, venner, kolleger eller naboen på Norges villeste hinderløp! Dere møter på naturlige og konstruerte hindre, pakket inn i tonnevis med effekter, lyd, røyk, pyroteknikk og godstemning. Dere kan være fra 2 til 50 personer på et lag, bare husk å velge samme startpulje ved påmelding!

Velg mellom 3 distanser:

 • FamilyRUN | 4 år
  Dette er en fantastisk opplevelse for hele familien! Hinder og løype er tilpasser de yngste, men vi lover at foreldre, søsken, tanter og onkler vil få seg noen artige overraskelser i løypa! Løpet er ferdig i god tid før starten på 5 og 10 km, slik at de voksne kan løpe flere distanser.
  Alle under 8 år må løpe med en voksen.  
  Første pulje starter kl. 10:00
  Pris: 299,- per deltaker.
  Alle deltakere som skal være i løypa må meldes på.
  Påmelding til FamilyRUN gjelder ikke 5 & 10 km.


 • 5 KM | 35 hinder - fra 12 år
  Dette er distansen som passer for absolutt alle! Slipp løs Villmannen i deg og bli med på dette fantastiske løpet. Du møter på en av Norges råeste hinderløyper, spekket med hinder, spesialeffekter, røyk, hyggelige funksjonærer og hylende publikum! Hva er det værste som kan skje? At du blir bitt av hinderløp-bassillen og melder deg på våre andre løp.
  Første pulje starter kl. 12:30.
  Pris: 699,- • 10 KM | 70 hinder
  Distansen som passer de som vil ha en ekstra tøff utfordring. Tonnevis med gjørme, hinder, vannkanoner, stålkontruksjoner, vegger og ca. 80 hinder står mellom deg og målstreken! Du kommer til å føle deg som en ekte Villmann når du kommer i mål!
  Første pulje starter kl. 12:30.
  Pris: 699,-

  Påmeldingen er åpen! Registrer deg HER.

  Villmann løpes i Hønefoss, i et meget flott naturområdet. Løypa byr på både skog og urbane miljøer. Gangavstand til hotell, sentrum og afterparty! Vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha, kontakt oss i dag!

  Idrettslag
  Vi støtter foreninger og idrettslag som ønsker å delta på våre løp. Ønsker dere å delta som lag, ordner vi egen pulje og opplegg for hele dagen.

  Bedrift
  Vi har plass til å ta din bedrift inn i varmen! Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere. Dere får standplass, proff profilering i en positiv setting. Dette er den ultimate arena for samhold, teambuilding og synlighet.

Racemap for Villmann 16. juni - 5 & 10 km!
Vi må selvsagt ha noen hemmeligheter frem mot løpet.

 

Racemap for Villmann 16. juni - FamilyRUN
Vi må selvsagt ha noen hemmeligheter frem mot løpet, derfor er noen hinder merket med X.

 
 
 
 
 

Flere bilder fra løpet finner du på vår facebook-side