28. april arrangeres igjen Villmann HillClimb, Norges råeste bakke-hinderløp!

HillClimb er konstruert for å gi deg en actionfylt kickstart på årets hinderløp-sesong! Løpet passer alle, og er spesielt godt egnet for deg som er ny til hinderløp, eller trenger ekstra motivasjon mot dine mål! Vi kan love deg at du aldri har sett et løp med så mye action på bare 800 meter, dette er rocke-konsert i hinderløp-utgave!

 • Årets kickstart på hinderløpsesongen!
 • Afterparty i ekte Villmann-stil
 • Løp solo eller sammen med en venn
 • 800 meter | 30 store og små hinder
 • Passer alle mennesker over 8 år, uansett fysisk form

  Pris: 499,-

  HillClimb 2018 nærmer seg utsolgt.
  Om du ønsker å løpe sammen med en deltaker som allerede er påmeldt, kan det være at det ikke er plass i puljen. Dette hjelper vårt team deg med - ta kontakt!

  Startnummer
  Du kan hente ditt startnummer på fredag 27. april mellom kl. 15:00 - 19:00. Du vil få 100,- avslag på årets Villmann t-shirt om du henter startnummer på fredag, og du unngår også å stå i kø på løpet.

  Startnummeret kan også hentes senest 1 time før din start, i infoteltet på HillClimb.

  Fasiliteter
  På eventområdet finner du parkering, toalett, dusj og servering av mat og drikke.

  Bekledning
  Det anbefales at du kler deg varmt før løpet, og ikke benytter det dyreste du har av sko/klær under løpet. Klær og sko kan bli ødelagt av hinder og gjørme. Viktig: For grep og varme anbefaler vi på det sterkeste at du benytter hansker. Gummierte monteringshansker er rimelig, og gir deg godt grep og beskyttelse gjennom hele løypa.

  Afterparty
  Villmann HillClimb Afterparty er åpent for alle over 20år, også de som ikke har deltatt på løpet. Afterparty starter kl. 22:00, og kommer du før kl 23:00 er inngang gratis. Åpningsshowet på afterparty er definitivt verdt å få med seg, og starter ca. kl. 23:00

  Adresse: Storgata 12, 3512 Hønefoss

  HillClimbPROGRAMpromojpg